Ο διάσημος DJ λαμβάνει μια σειρά από πολλές ευχές από τους θαυμαστές τους και συναδέλφους τους, μετά την εισαγωγή του στο  νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο.

Ο Avicii λέει στους fans πως είναι στο «δρόμο προς την ανάκαμψη» μετά από τη  αφαίρεση χολής και σκωληκοειδίτη  το Σαββατοκύριακο.

Η Σουηδός αστέρας αναγκάστηκε να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του  στο Ultra Live Festival στο Μαϊάμι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στην εβδομάδα.

Ο ίδιος έγραψε για το περιστατικό και ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συνεχή υποστήριξή τους αυτή τη  δύσκολη περίοδο.

«Οι fans μου ξέρουν ότι είχα προβλήματα στο παρελθόν με το στομάχι και την παγκρεατίτιδα μου», έγραψε Ο Avicii. «Ξύπνησα το πρωί της Τετάρτης με σοβαρό πόνο, αλλά πέταξα ούτως ή άλλως στο Μαϊάμι, ελπίζοντας ότι θα φύγει. Ο πόνος ήταν ακόμα εκεί όταν προσγειώθηκα έτσι πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Με περιέθαλψαν και με άφησαν αργότερα το ίδιο βράδυ. Δυστυχώς, ο πόνος επανήλθε και επέστρεψα στο νοσοκομείο όπου έπρεπε να περάσω το βράδυ.»

O DJ ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου και εξήγησε τους λόγους της επέμβασης.

Επίσης ο Calvin Harris και ο Tiesto ήταν ανάμεσα στους φίλους του DJ που του έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωσή, καθώς και χιλιάδες fans.

Περαστικά Avicii!

Αφήστε το σχόλιό σας