Το video clip του «Just One Lifetime» αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα στη συνεργασία του Sting με τον Shaggy.

O Sting και ο Shaggy μοιράζονται το video clip για το single «Just One Lifetime» που συμπεριλαμβάνεται στο συνεργατικό δίσκο τους «44/876», που βραβεύθηκε πρόσφατα με το Grammy του «Καλύτερου Reggae Άλμπουμ».

Το «44/876» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 από τις A&M Records / Interscope Records / Universal Music και δημιουργήθηκε με αφορμή την κοινή αγάπη των δύο καλλιτεχνών για την Τζαμάικα. Μέχρι σήμερα έχει διανύσει πάνω από είκοσι εβδομάδες στην κορυφή της κατάταξης για τα reggae άλμπουμ στο αμερικανικό «Billboard».

Ο τίτλος του άλμπουμ «44/876» προέρχεται από τους κωδικούς κλήσης των δύο χωρών από τις οποίες κατάγονται ο Sting και ο Shaggy. Το +44 είναι ο κωδικός κλήσης για το Ηνωμένο Βασίλειο και το +876 είναι το πρόθεμα για την Τζαμάικα.

Τα τραγούδια του δίσκου συνδυάζουν ήχους από την αφρο-καραϊβική κουλτούρα με ακαταμάχητες pop μελωδίες, ενώ οι στίχοι ακολουθούν τα βήματα του Bob Marley, κοινός ήρωας για τους δύο καλλιτέχνες, και μεταφέρουν μηνύματα αγάπης, ελπίδας, ελευθερίας και ενότητας.

Το «44/876» ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη με τη συνδρομή μίας σειράς καταξιωμένων μουσικών από την Τζαμάικα και τη Νέα Υόρκη, όπως ο θρυλικός Robbie Shakespeare των Sly and Robbie, οι Aidonia, Morgan Heritage, Agent Sasco, Branford Marsalis και ο κιθαρίστας του Sting, ο Dominic Miller.

Ο Sting και ο Shaggy προώθησαν το κοινό άλμπουμ τους με μία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν δύο συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τον Ιούνιο του 2018.

Το video clip για το «Just One Lifetime» έχει σκηνοθετήσει ο βραβευμένος Joseph Khan (U2, Taylor Swift, Eminem, Katy Perry).

 

Αφήστε το σχόλιό σας