Ο Sting κυκλοφορεί το «Russians (Guitar/Cello Version)»
για να συγκεντρώσει χρήματα για την Ουκρανία

Ο Sting κυκλοφορεί μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού που έγραψε το 1985 για τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ο Sting κυκλοφορεί το «Russians (Guitar/Cello Version)» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες για να συγκεντρώσει χρήματα για τις προσπάθειες παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία, ο Sting αποφάσισε να επαναφέρει στην επιφάνεια το τραγούδι «Russians», το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τον Ψυχρό Πόλεμο και συμπεριλήφθηκε στο πρώτο σόλο άλμπουμ του, «The Dream of The Blue Turtles», το 1985.

Το «Russians» εξέφραζε την ελπίδα ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Σοβιετική Ένωση θα έβρισκαν μία κοινή ανθρωπιά πριν καταστρέψουν τον κόσμο μέσω ενός πυρηνικού πολέμου.

Τα καθαρά κέρδη από τις πωλήσεις του «Russians (Guitar/Cello Version)» θα διατεθούν διατίθενται υπέρ του «Help Ukraine».

Το «Help Ukraine» είναι ένα εθελοντικό κέντρο αποθηκών που δημιουργήθηκε από Ουκρανούς επιχειρηματίες και στο οποίο μπορεί να αποστέλλεται ανθρωπιστική και ιατρική βοήθεια από όλο τον κόσμο.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στο «Help Ukraine» μέσω του γερμανικού φιλανθρωπικού ιδρύματος «Ernst Prost», του οποίου το σύνθημα είναι «Άνθρωποι για την Ειρήνη – Ειρήνη για τους ανθρώπους».

Το «Russians (Guitar/Cello Version)» έχει τη συνοδεία του τσελίστα Ramiro Belgardt και τον Sting στα φωνητικά και την κιθάρα. Σε αυτή τη νέα εκτέλεση την παραγωγή έκανε ο Martin Kierszenbaum, την ηχοληψία ο Kaleb Allen, τη μίξη ο Robert «Hitmixer» Orton και το mastering ο Gene Grimaldi στο Oasis Mastering.

Ο Sting σχολιάζει σχετικά με το «Russians»: «Τραγουδάω σπάνια αυτό το τραγούδι στα πολλά χρόνια από τότε που γράφτηκε, γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν και πάλι επίκαιρο».

«Αλλά, υπό το φως της αιματηρής και θλιβερά λανθασμένης απόφασης ενός ανθρώπου να εισβάλει σε έναν ειρηνικό, μη απειλητικό γείτονα, αυτό το τραγούδι είναι, για άλλη μία φορά, μία έκκληση στην κοινή ανθρώπινη φύση μας», συνεχίζει.

«Για τους γενναίους Ουκρανούς που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή την κτηνώδη τυραννία, αλλά και για τους πολλούς Ρώσους που διαμαρτύρονται για αυτό το ανοσιούργημα παρά την απειλή της σύλληψης και της φυλάκισης. Εμείς, όλοι μας, αγαπάμε τα παιδιά μας. Σταματήστε τον πόλεμο», τονίζει.

Μπορείτε να βρείτε το «Russians (Guitar/Cello Version)» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά