Μία διαφορετική εκδοχή του κλασικού τραγουδιού του Sting.

Το «Don’t Stand So Close to Me» του Sting είναι κατάλληλος ύμνος για την καραντίνα, την εκούσια απομόνωση και την κοινωνική αποστασιοποίηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Φυσικό ήταν να πάρει πρωτοβουλία ο Jimmy Fallon για να παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του τραγουδιού το οποίο φαίνεται ότι αρμόζει σε αυτή την περίοδο.

Το τραγούδι του 1980 παρουσιάστηκε σε μία διαφορετική εκδοχή με λίγα όργανα από τον Jimmy Fallon, τον Sting και τους The Roots στο πλαίσιο του αυτοσχέδιου «The Tonight Show» αυτών των ημερών.

Η βιντεοσκόπηση πραγματοποιήθηκε χωριστά στο σπίτι καθενός των συμμετεχόντων.

Ο Sting ήταν στην κιθάρα, βεβαίως, ενώ ο παρουσιαστής και η μπάντα χρησιμοποίησαν οικιακά σκεύη ως κρουστά.

Για παράδειγμα ο Questlove έπαιξε μουσική με ψαλίδι και πιρούνια, ο Dave Guy με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ο Kamal Gray με ένα παιχνίδι Connect 4.

Αφού ο καθένας ηχογράφησε και βιντεοσκόπησε το κομμάτι του, ακολούθησε μοντάζ για να ετοιμαστεί το πλήρες remix του «Don’t Stand So Close To Me».

Παρότι η καραντίνα δεν επιτρέπει στον Jimmy Fallon να είναι οικοδεσπότης στο στούντιο του «The Tonight Show», έχει φέρει αρκετούς μουσικούς στην «At Home» εκδοχή του show. Μεταξύ αυτών ο Adam Sadler, η Demi Lovato και ο Marcus Mumford των Mumford & Sons.

Γράψτε το σχόλιό σας