Το ιλιγγιώδες ποσό των πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων θα αποφέρει στον ταμειακό λογαριασμό του Sting μία μόνο συμφωνία.

Το σπίτι στο οποίο μένει ο Sting και η σύζυγός του, η παραγωγός και σκηνοθέτης Trudie Styler είναι «μυθικό». Μια μεζονέτα, στην οδό Central Park West 15, στο κτίριο – τοπόσημο της Νέας Υόρκης που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Robert A.M. Stern.

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε από τους διάσημους που έχουν μείνει σε αυτό το κτίριο! Τον Robert De Niro; Τον Denzel Washington; Μήπως, τον Alex Rodriguez; Ή, το διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs, τον Lloyd Blankfein;

Το ζεύγος του Sting και της Trudie Styler, λοιπόν, πούλησε το σπίτι του έναντι πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων! Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του «Page Six», κρατείται «άπειρη» μυστικότητα για το όνομα του αγοραστή, αν και πιστεύεται ότι είναι ξένος.

Και πού θα μείνει ο 66χρονος τραγουδιστής; Λέγεται ότι αγοράζει διαμέρισμα στο καινούριο κτίριο 66 ορόφων, το οποίο χτίζεται σε αρχιτεκτονικά σχέδια του Stern στην οδό Central Park South 220, το οποίο θα είναι έτοιμο τον επόμενο χρόνο.

Ένας ώριμος rock star (ο Sting)
συνεχίζει να μαθαίνει με το νέο δίσκο «57th & 9th»

Το νέο κτίριο – με προσωνύμιο «το οχυρό των δισεκατομμυριούχων» – έχει ήδη αποκτήσει φήμη μετά την αγορά του ρετιρέ, για το φημολογούμενο ποσό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, από τον τιτάνα των hedge funds, Ken Griffin.

Πηγή η οποία γνωρίζει πληροφορίες για την πώληση του σπιτιού του Βρετανού καλλιτέχνη δήλωσε ότι «η συμφωνία έχει υπογραφεί, αλλά η πώληση δε θα κλείσει πριν το 2018. Γεγονός που δίνει χρόνο στον Sting και την Trudie να ετοιμάσουν το νέο διαμέρισμά τους».

Η τιμή έπεσε στα 50 εκατομμύρια δολάρια, αφού τον περασμένο Μάιο ζητούσαν 56 εκατομμύρια. Το 2008, αγόρασαν μία μεζονέτα με εντυπωσιακή θέα στο Central Park για περίπου 27 εκατομμύρια.

Δείτε επίσης: Όλη η προσωπική δισκογραφία
του Sting συγκεντρώνεται σε ένα box set

Sting - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας