Κοντά στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, Angelina Jolie.

Η δημοφιλής ηθοποιός συνομίλησε με πρόσφυγες κάθε ηλικίας, ενώ στην πύλη Ε1, η κ. Jolie συνάντησε μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, η οποία διαβιεί μέσα σε κοντέινερ και οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους αλλά και το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα.

Το περιστατικό διηγήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εθελόντρια της Ομάδας «Refugees Welcome» Νέσια Μιλιέ.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός συνομίλησε με πρόσφυγες που την περίμεναν έξω από το κοντέινερ. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την αντίκρυσε ξέσπασε σε κλάματα και, όπως περιέγραψε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Jolie τής χάιδεψε τα χέρια και αγκάλιασε το δύο μηνών ανιψάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Η πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την ώρα κατευθύνεται στον Ελαιώνα.

Αυτή την ώρα η Angelina Jolie θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό. Έπειτα θα πετάξει για Θεσσαλονίκη προκειμένου να πάει στην Ειδομένη.

Αφήστε το σχόλιό σας