Μαργαρίτα Μάτσα - Πέγκυ Ζήνα @ Απονομή Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα

Πλατινένιο έγινε το άλμπουμ της Πέγκυ Ζήνα «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» και το γεγονός γιορτάστηκε με ένα πάρτυ στο RICH στη Γλυφάδα, με την υποστήριξη του Δρόμος fm 898 .

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΜΙ, Μαργαρίτα Μάτσα τόνισε πως με τόσες επιτυχίες που ξεχώρισαν από αυτό το άλμπουμ : «Να μη μου γράφεις σ΄ αγαπώ», «Τα ΄χω με μένα», «Μείνε εδώ μαζί μου», «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Εγώ θα τραγουδήσω», «Είχα πει θα φύγω», ένιωθε σαν να έκανε απονομή σε best της Πέγκυς.

Η απονομή αυτή δεν ήταν η καθιερωμένη, αφού η Πέγκυ Ζήνα κάλεσε η ίδια τους συνεργάτες της – συντελεστές του δίσκου και λέγοντας δύο λόγια για τον καθένα και το τραγούδι που της έγραψε, τους έδινε την πλακέτα τους.

Με την παρουσία τους την τίμησαν οι φίλοι της, η οικογένεια της, η εταιρεία της, ο Γιάννης Πλούταρχος με τον οποίο θα συνεργαστεί αυτή τη σεζόν στο ΘΕΑ, οι συνεργάτες της Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Σαμπάνης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Ελένη Γιαννατσούλια, Ηλίας Φιλίππου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Νίκος Σαρρής, Άκης Δείξιμος, ο Ηλίας Μπενέτος, ο Κων/νος Φωτόπουλος διευθύνοντας συμβούλος του 89,8 Δρόμος fm, η Ιωάννα Παυλάκη, διευθύντρια marketing του ομίλου των Αττικών εκδόσεων, δημοσιογράφοι και ακροατές.

Η βραδιά όμως επεφύλαξε και άλλες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, αφού η Πέγκυ ερμήνευσε αρκετές επιτυχίες της και κάλεσε τον Στέλιο Ρόκκο, το Χρήστο Δάντη, το Γιώργο Σαμπάνη και τον Άκη Δείξιμο και ερμήνευσαν μαζί τα τραγούδια που της έγραψαν για το «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα».

Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησε μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο προετοιμάζοντας μας για τις όμορφες βραδιές που θα μας χαρίζουν από τις 12 Απριλίου στο ΘΕΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας