Κώστας Βουτσάς - Γιάννης Πλούταρχος @ Ένα παιδί μετράει τ'άστρα interview

Οι συντελεστές της μουσικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα βρεθεί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της παράστασης «Ένα παιδί μετράει τα άστρα»!

Ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών μας χρόνων αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών, το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, θα «ζωντανέψει» ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης που φέρει τον ομώνυμο τίτλο, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 6μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Αλ.Τριάντη).

Ο διαχρονικός Κώστας Βουτσάς, ο δυναμικός Θανάσης Τσαλταμπάσης μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης.Μουσική Γιώργος Βούκανος. Τα τραγούδια της παράστασης θα ακουστούν επί σκηνής από ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά, τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα σημαντικό ερμηνευτή που συμμετέχει ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή θέλοντας και εκείνος να προσφέρει τη δική του στιγμή στο παιδικό όνειρο, τη χαρά και στον αγώνα των παιδιών για μόρφωση.

Στην εν λόγω παραγωγή θα υπάρχει η συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας υπό την Δ/νση του γνωστού μαέστρου Γιώργου Αραβίδη και συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου (που αριθμεί 50 μέλη).

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου…

 

Σήμερα, μία ημέρα μετά τη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε στο στούντιο για τις ανάγκες των τραγουδιών της παράστασης, από όπου μπορούμε να δούμε backstage υλικό!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

Προπώληση εισιτηρίων:

Στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη)

– τηλεφωνικά: 210 7282333
– Ηλεκτρονικά: www.megaron.gr

Αφήστε το σχόλιό σας