«Στη Σκιά των Βράχων 2020»: Αναστέλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,982ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
847ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Αναστέλλονται λόγω κορονοϊού οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2020».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2020» που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη αναστέλλονται για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στο Θέατρο Βράχων (Θέατρα «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού») από την Παρασκευή 14 Αυγούστου έως και τις 31 Αυγούστου.

Με βάση την ανωτέρω απόφαση οι εκδηλώσεις στο Θέατρο Βράχων που είχαν προγραμματιστεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και δεν θα πραγματοποιηθούν είναι οι ακόλουθες:

• Δευτέρα 24 Αυγούστου – Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου
• Τρίτη 25 Αυγούστου – Συναυλία Μανώλη Μητσιά
• Πέμπτη 27 Αυγούστου – Συναυλία Γιώργου Κατσαρού
• Παρασκευή 28 Αυγούστου – Θεατρική παράσταση ART
• Σάββατο 29 Αυγούστου – Συναυλία Παντελή Θαλασσινού

Στην πραγματικότητα του κορονοϊού και παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έφερε η υγειονομική κρίση, το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού παρουσιάζει το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων».

Στο αγαπημένο φεστιβάλ της Αττικής φιλοξενούνται και φέτος πλήθος εκδηλώσεων από τις 15 Ιουλίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Με τη δύναμη της τέχνης η φετινή διοργάνωση επιχειρεί να αναπληρώσει το κενό που επιβάλλουν λόγω των συνθηκών οι φυσικές αποστάσεις και να μας γεμίσει χαρά με μουσική και θέατρο.

Με δύναμη υπό σκιάν. Έστω και με μάσκες. Στη σκιά των βράχων η δύναμη της τέχνης μας ενώνει και πάλι.

Πολύ σημαντική ακόμα μια χρονιά η συνεισφορά της Περιφέρειας Αττικής. Με τη συμβολή της θα πραγματοποιηθούν έντεκα εκδηλώσεις, εννέα συναυλίες και δύο θεατρικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας