Η συναυλία του Steven Wilson στην Τεχνόπολη δε θα πραγματοποιηθεί.

Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους μετά τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 συναυλία του Steven Wilson στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ακυρώνεται.

Τόσο η διοργανώτρια εταιρεία, η Music Box Productions, όσο και ο Steven Wilson λυπούνται για αυτή την εξέλιξη και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί.

Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου, επρόκειτο να επιστρέψει στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των πολυαγαπημένων στη χώρα μας «Porcupine Tree», ενώ έχει διατελέσει μέλος και πολλών άλλων μουσικών σχημάτων κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του.

Πληροφορίες εξαργύρωσης εισιτηρίων

Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην πιστωτική ή στη χρεωστική κάρτα τους εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών.

Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους από τα φυσικά σημεία πώλησης με μετρητά, μπορούν να προσέρχονται στο «viva spot» της Τεχνόπολης από Δευτέρα έως Σάββατο, τις ώρες 11:00 – 19:00, έως και το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018.

Επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα, θα παραδίδουν μαζί το εισιτήριό τους και θα τους επιστρέφεται το αντίστοιχο χρηματικό πρόστιμο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας