Ο Steven Tyler επένδυσε σε έναν ξεχωριστό σκοπό.

Ο ηγέτης των Aerosmith, ο Steven Tyler, άνοιξε μία από τις κατοικίες του, στο Μέμφις του Τενεσί των ΗΠΑ για να διαμένουν κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί και παραμεληθεί.

Η στέγη για νεαρές γυναίκες ονομάζεται «Janie’s House», από το γνωστό τραγούδι «Janie’s Got a Gun» των Aerosmith που κυκλοφόρησε το 1989 και το οποίο αναφερόταν σε ένα νεαρό κορίτσι που στρέφεται στα ναρκωτικά μετά από κακοποίηση.

«Κάνει στην καρδιά μου και στην ψυχή μου καλό. Είναι πραγματικό», δήλωσε ο Steven Tyler στην τελετή εγκαινίων για το «Janie’s House», σύμφωνα με το «People».

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε το να είσαι σε μια μπάντα με άνδρες για 50 χρόνια, μπορεί να φέρνει προβλήματα», συνέχισε ο τραγουδιστής. «Και αντί να τα εγκαταλείψω, αποφάσισα να πάω σε κέντρο θεραπείας για συνεξάρτηση.»

«Ενώ βρισκόμουν εκεί, όλα τα κορίτσια που γνώρισα είχαν κακοποιηθεί είτε σωματικά, διανοητικά ή λεκτικά, ή τουλάχιστον το 90% αυτών», τόνισε ο Tyler. «Έτσι όταν βγήκα από εκεί, επένδυσα στο κέντρο “Janie”. Είπα τι θα κάνεις;».

Ο Steven Tyler δώρισε 500.000 δολάρια από την οργάνωσή του «Janie’s Fund» για να βοηθήσει στην ανακαίνιση της κατοικίας.

Σύμφωνα με το KDVR, το «Janie’s House» θα φιλοξενεί έως 14 νεαρές γυναίκες ταυτόχρονα, περίπου 30 το χρόνο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας