Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Ο Steven Tyler απαγορεύει στον Trump να παίζει τα τραγούδια των Aerosmith

Ο Steven Tyler απαγορεύει στον Trump να παίζει τα τραγούδια των Aerosmith

-

Δες και αυτά

Απαγορευτικό βάζει ο Steven Tyler στον Donald Trump για τη χρήση τραγουδιών των Aerosmith σε πολιτικές εκδηλώσεις.

Ο Steven Tyler των Aerosmith ζήτησε από τον Donald Trump να πάψει να παίζει το τραγούδι «Livin’ On The Edge» (1993) στις συγκεντρώσεις των οπαδών του.

Το περιστατικό συμβαίνει τρία χρόνια μετά από την απαίτηση του κεντρικού τραγουδιστή των Aerosmith να σταματήσει ο τότε υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών να παίζει το «Dream On» σε συγκεντρώσεις των ψηφοφόρων του.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Steven Tyler έστειλε επίσημο αίτημα στο Λευκό Οίκο, μετά τη χρήση του τραγουδιού του συγκροτήματος προς διασκέδαση του πλήθους σε συγκέντρωση στη Δυτική Βιρτζίνια, την περασμένη Τρίτη (21/08), σε ένα μέρος χωρητικότητας 13.500 ατόμων.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι η χρήση του τραγουδιού δίνει τη λανθασμένη εντύπωση ότι ο 70χρονος ηγέτης των Aermosmith υποστηρίζει τον Donald Trump.

Steven Tyler - Aerosmith - Hit Channel

Όπως αναφέρθηκε, παρόμοια επιστολή είχε στείλει ο Steven Tyler στον Trump το 2015, για τη χρήση της διάσημης επιτυχίας «Dream On» σε συγκεντρώσεις και ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ συμφώνησε να μην επαναληφθεί το γεγονός.

Μάλιστα, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έγραψε τότε στο Twitter: «Αν και έχω το νομικό δικαίωμα να χρησιμοποιώ το τραγούδι του Steven Tyler, μου ζήτησε να μην το κάνω. Έχω ένα καλύτερο να πάρει τη θέση του».

«Με το αίτημά του για το τραγούδι, ο Steven Tyler κέρδισε μεγαλύτερη διαφήμιση από όση είχε κερδίσει εδώ και δέκα χρόνια. Όλα καλά, γι’ αυτόν!», πρόσθεσε ο Donald Trump.

 

Αφήστε το σχόλιό σας