Ο Steve Angello θα έδινε απόψε (6/9) βράδυ ένα φαντασμαγορικό live μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, όμως η εμφάνισή του ακυρώνεται την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή!

Ένας κορυφαίος παγκοσμίως DJ της house σκηνής, ο Steve Angello, μέλος των διεθνώς γνωστών Sweedish House Mafia, επρόκειτο να επισκεπτόταν τη χώρα μας και να πραγματοποιούσε απόψε, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ένα μοναδικό live στο ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά stage του «Κέντρο Αθηνών».

Ενώ το αθηναϊκό κοινό ανυπομονούσε για τη μεγάλη αυτή εκδήλωση, ο γνωστός dj ανακοίνωσε τη ματαίωση της βραδιάς, μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν την πραγματοποίησή της.

Το μήνυμά του Steve Angello προς το κοινό του ήταν λιτό και είχε ως εξής:

«I’m very sorry to announce I will not be performing this weekend at Venue due to an unexpected illness. To all my fans in Athens, see you next time!»

(μτφρ.: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι αυτήν την εβδομάδα δε θα εμφανιστώ στο Venue λόγω μίας μη αναμενόμενης ασθένειας. Προς όλους τους θαυμαστές μου στην Αθήνα, θα σας δω μία άλλη φορά!»)

Το club «Venue» το οποίο είχε αναλάβει τη διοργάνωση του event έβγαλε με τη σειρά του την ακόλουθη ανακοίνωση προς παροχή διευκρινήσεων και αποφυγή παρεξηγήσεων:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη εμφάνιση του STEVE ANGELLO για σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών ακυρώνεται λόγω ασθένειας και προσωπικού προβλήματος του ίδιου.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.
Λυπουμαστε ιδιαιτερα για το γεγονος αυτο μιας και το event ηταν ηδη sold out.
Σας ζητάμε συγνώμη για την ματαίωση και σύντομα θα έχετε ενημέρωση σχετικά με την ακριβά διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για την επιστροφή των χρημάτων όλων όσων είχαν προμηθευτεί pre-sale tickets.

thank you

Venue team»

Αφήστε το σχόλιό σας