Ένα καινούριο τραγούδι που προλογίζει τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο τους συστήνουν οι Stereophonics.

Οι Stereophonics, ένας λαμπερός θόρυβος στη βρετανική εναλλακτική rock της Βρετανίας στη δεκαετία του ‘90 και στη νέα χιλιετία, επανέρχονται με νέο τραγούδι και το δέκατο άλμπουμ τους.

Σχηματίστηκαν το 1991 στο Cwmaman της Νότιας Ουαλίας, αρχικά ως ένα εφηβικό συγκρότημα που έκανε διασκευές και ονομαζόταν «Tragic Love Company», έχοντας τον αείμνηστο Stuart Cable στα ντραμς. Οι πρώτες κριτικές ανέφεραν ότι οι Manic Street Preachers ήταν η προφανή επιρροή τους και η αρχική παρτίδα από singles που κυκλοφόρησαν, προσπάθησε να αποτρέψει τους κυνικούς αυτής της ιδέας.

Η μπάντα έχει συνοψιστεί ως κάτοχος ενός ήχου παρόμοιου με τα είδη της εναλλακτικής rock και της «βρετανικής παραδοσιακό rock».

Έπειτα από εννέα δίσκους, πέντε πολυ-πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς, ενώ έχουν μεσολαβήσει δύο χρόνια από το «Keep The Village Alive», οι Stereophonics ετοιμάζονται για την έλευση της δέκατης δισκογραφικής δουλειάς τους που τιτλοφορείται «Scream Above The Sounds».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου από την Parlophone / Warner Music, περιλαμβάνοντας 11 τραγούδια στη standard έκδοση και 16 στην deluxe, κυρίως επιπρόσθετες στουντιακές ηχογραφήσεις.

Το πρώτο άκουσμα που εισάγει το ακροατήριο στον κόσμο του «Scream Above The Sounds», το οποίο είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία, είναι το «All In One Night».

Οπτικοποιημένο από τον Joseph Connor, το video clip προβάλλει μία σειρά αντικρουόμενων – ακραίων καταστάσεων, γεγονότα που μπορούν να συμβούν «όλα σε μία βραδιά».

Οι τίτλοι τραγουδιών του «Scream Above The Sounds»

1. Caught By the Wind
2. Taken a Tumble
3. What’s All the Fuss About?
4. Geronimo
5. All In One Night
6. Chances Are
7. Before Anyone Knew Our Name
8. Would You Believe?
9. Cryin’ In Your Beer
10. Boy On a Bike
11. Elevators
12. Never Going Down (Live at RAK Studios)
13. Drive a Thousand Miles (Graffiti Sessions)
14. Breaking Dawn
15. All In One Night (Unplugged)
16. Caught By the Wind (Unplugged)

 

Αφήστε το σχόλιό σας