Στη «μάχη» του ελληνικού τελικού της Eurovision ρίχνεται το δίδυμο των Stereo Soul.

Οι Stereo Soul έχουν αποστείλει συμμετοχή για τα προκριματικά της επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision της Πορτογαλίας, τον Μάιο της επόμενης χρονιάς και συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Η αρμόδια επιτροπή της δημόσιας τηλεόρασης εξετάζει ήδη τις προτάσεις των εταιρειών που τους παρέδωσαν με άκρα μυστικότητα. Απομένει να δούμε εάν κατά την κρίση τους τα τραγούδια που έλαβαν, πληρούν τους όρους που στο παρελθόν οι ίδιοι είχαν θέσει και αφορούσαν το ύφος του τραγουδιού, τη γλώσσα του και τις φωνητικές δυνατότητες του ερμηνευτή, με αφορμή το δημοφιλέστερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης που παρακολουθούν εκατομμύρια λάτρεις του.

Σχεδόν στο σύνολο τους, όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα με την υπόθεση «Eurovision» τη φετινή χρονιά έχουν δημοσιοποιήσει τις προθέσεις τους, είτε δημόσια με δελτία τύπου που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν και ο «επικοινωνιακός πόλεμος» έχει ήδη ξεκινήσει.

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ καλλιτεχνών που θα «κονταροχτυπηθούν» για μία θέση στον ελληνικό τελικό υπήρξε.

Ο ένας εκ των μελών του συγκροτήματος των Stereo Soul, ο καλλιτέχνης Παναγιώτης Πάλλης που φιλοδοξεί με τη σειρά του να προκριθεί μαζί με τον Bradley με τη σύνθεση του Dj Koncept, συναντήθηκε με τις δυο συμμετοχές του συνθέτη Ανδρέα Λάμπρου.

Ο τελευταίος, υπογράφει δυο από τα υποψήφια τραγούδια («Οι Πολλοί Είμαστε Ένα» και «Οδός Αγάπης») με τους καλλιτέχνες Γιάννη Μωραΐτη και Δημήτρη Κίκλη αντίστοιχα.

Η συνάντηση των «ανταγωνιστών» έγινε πρόσφατα σε γνωστό καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας που γέμισε από μουσικές της Eurovision.

Διαβάστε ακόμα: Οι Stereo Soul στο video clip
του «Ορκίσου» με απρόσμενο επισκέπτη

Stereo Soul - Κώστας Χαριτοδιπλωμένος - Ορκίσου (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας