Η Στέλλα Καλλή κυκλοφορεί τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της! 

Η Στέλλα Καλλή και ο Γιώργος Θεοφάνους αφιερώνουν «όλα τους τα σ’ αγαπώ».

Αναμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρθενική ολοκληρωμένη δισκογραφική απόπειρα της Στέλλας Καλλή, μίας φωνής που έχει κατακτήσει με το «σπαθί» της την αναγνώρισή μας. Οι προσδοκίες αυξάνονται όταν το τόλμημα συνοδεύεται από τη συνθετική επιμέλεια του καταξιωμένου Γιώργου Θεοφάνους.

Επέλεξαν να προϊδεάσουν το κοινό με το φρέσκο αέρα του «Μου Λείπεις» και να πορευτούν σε κλασικότερα λαϊκά πατήματα με το «Πλάτη».

Με το γενικό τίτλο «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» ο νέος δίσκος της Στέλλας Καλλή συστήνει δέκα στον αριθμό δημιουργίες, όλες σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους. Στους στίχους συμβάλλουν οι Θάνος Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Τσάφας και Σταύρος Σταύρου.

«Αγάπα με αν τολμάς, αυτό και τίποτα άλλο / στα χέρια μου νικάς το φόβο το μεγάλο»

Μέσα από το άλμπουμ η Στέλλα Κάλλη εκθειάζεται ως μία άψογη και ώριμη ερμηνεύτρια δημιουργώντας την αίσθηση πως διαθέτει πολύχρονη παρουσία στη δισκογραφία. Το άλμπουμ ξεπερνά κάθε προσδοκία, δίνοντας επίσης τη γνώμη ότι υπήρχε από καιρό. Δεν εντάσσεται στο χαρακτηρισμό του «ντεμπούτου», αλλά κατηγοριοποιείται ως μεστό. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι κρατά προσηλωμένο τον ακροατή κάθε δευτερόλεπτο και τον δελεάζει να το ακούει επανειλημμένα.

«Διώξε με, μη μ’ αγαπάς μη με αντέχεις άλλο / Διώξε με, είμαι απ’ τα λάθη σου το πιο μεγάλο»

Με όχημα τις εξαιρετικές, προς υπόκλιση, ερμηνείες από τη Στέλλα Καλλή ο δίσκος διεισδύει σε λαϊκούς ρυθμούς. Ολοκληρωμένη δουλειά για την τραγουδίστρια, ολοκληρωμένη και σαν περιεχόμενο καθότι ζεϊμπέκικο, χασάπικο και τσιφτετέλι συμπληρώνονται από πιο συναισθηματικές μπαλάντες, όπως και πρόσχαρα – ερωτικά κομμάτια.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Όλα μου τα σ’ αγαπώ τα πλήρωσα / Όλα μου τα μείνε εδώ τα πλήρωσα / Μήπως και με λυπηθείς με πλήγωσα..»

Ακούστε το δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: smarturl.it/HC_OlaMouTaSAgapo
Οι τίτλοι τραγουδιών:

  1. Πλάτη
  2. Η Αγάπη Τα ‘Χει Όλα
  3. Θα ‘Σουν Εδώ
  4. Κάποια Άλλη
  5. Δεν Τα Καταφέραμε
  6. Αγάπα Με Αν Τολμάς
  7. Μου Λείπεις
  8. Διώξε Με
  9. Για Σένα Μπορώ
  10. Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ

Συγχρόνως, η Στέλλα Καλλή συνεχίζει τις εμφανίσεις στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Vox».

 

Αφήστε το σχόλιό σας