Η Στέλλα Καλλή βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας της, όπου την περίμενε η πιο ευχάριστη έκπληξη! Πώς αντέδρασε;

Ένα από τα σημαντικότερα όνειρα που έκανε η Στέλλα Καλλή, όπως κάθε τραγουδιστής, γίνεται πραγματικότητα.

Η παρθενική δισκογραφική δουλειά της ταλαντούχας ερμηνεύτριας βγαίνει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 16 Μαρτίου από την Cobalt Music, περίπου πέντε χρόνια μετά την ημέρα όπου συστήθηκε στο κοινό σε ένα ντουέτο με τον κορυφαίο Γιάννη Πάριο.

Για τις ανάγκες του καινούριου άλμπουμ με γενικό τίτλο «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» η Στέλλα Καλλή συμπράττει με το Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης υπογράφει τις συνθέσεις στα δέκα ξεχωριστά τραγούδια του CD. Το «Μου Λείπεις» και προσφάτως το γυναικείο ζεϊμπέκικο, όπως χαρακτηρίστηκε, «Πλάτη» έφεραν τους πρωταρχικούς καρπούς της συνεργασίας τους.

Η Στέλλα Καλλή έβαλε «Πλάτη» σε ένα σοκαριστικό video clip!

Οι στίχοι ανήκουν στο Θάνο Παπανικολάου, στη Βίκυ Γεροθόδωρου, στο Δημήτρη Τσάφα και στο Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Η Στέλλα Καλλή βρέθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (10 Μαρτίου) στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας της, όπου την περίμενε η πιο ευχάριστη έκπληξη! Η τραγουδίστρια πήρε στα χέρια της τα πρώτα αντίτυπα του νέου CD «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» υποψιασμένη μεν, φανερά δε χαρούμενη και συγκινημένη.

«Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είναι απλά ένας δίσκος, είναι όλα τα χρόνια και όλη η επένδυση που έκανα σε αυτό που αγαπάω…»

Παρακολουθήστε όλα όσα έγιναν και τις δηλώσεις της Στέλλας Καλλή στο video που ακολουθεί!

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/CobaltMusic/videos/1085580968183431/?permPage=1″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας