Στον τόπο καταγωγής τους, το νησί της Λήμνου και τα εκπληκτικά τοπία της, ξεναγεί ο Στέλιος Ρόκκος τους τηλεθεατές.

Τις πόρτες, του – ούτως ή άλλως – φιλόξενου σπιτιού του στην πανέμορφη παραλία του Κέρρου, άνοιξε ο Στέλιος Ρόκκος στην Ίνα Ταράντου και την εκπομπή «Του νερού τα παραμύθια» της ΕΡΤ3.

Εκεί και έχοντας δίπλα του τη σύντροφο της ζωής του Λελέ Γκόφα, μίλησε για τον σημερινό τρόπο ζωής του στο νησί, για όσα έχει κρατήσει από το παρελθόν αλλά κυρίως για αυτά που έχει «πετάξει» για να φθάσει σήμερα να ζει με ουσία, ηρεμία και δημιουργικότητα.

Πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μουσική, πώς κατάφερε να αγοράσει την πρώτη του κιθάρα, ποιες ήταν οι δυσκολίες στα παιδικά χρόνια, και πώς έφηβος ξεκίνησε το ταξίδι της επιτυχίας. Τι έχει βρει στο ακριτικό νησί της Λήμνου και γιατί μένει μόνιμα πια εκεί, με λίγα μόνο διαλείμματα για να εκπληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις;

Ανήσυχο πνεύμα πάντα, ο Στέλιος Ρόκκος εκτός από τη μουσική και το ψάρεμα που λατρεύει, βρήκε νέα καλλιτεχνική έκφραση, αφού έχει μετατρέψει ένα κομμάτι του σπιτιού σε εργαστήριο ξυλογλυπτικής και φτιάχνει εξαιρετικά αντικείμενα από ξύλο, έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες κλπ.

Με λατρεία για τη Λήμνο και κυρίως για την πολύτιμη ιστορία του νησιού, ο Στέλιος Ρόκκος ξεναγεί την Ίνα Ταράντου στους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού, ενώ δεν παραλείπει να βάλει την ομάδα της εκπομπής στο φουσκωτό για μια βόλτα στις παραλίες που λατρεύει.

Ζεστός, φιλόξενος, συγκινητικός ο Στέλιος Ρόκκος είναι περισσότερο εκφραστικός από ποτέ! Την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:00 στη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Δείτε επίσης:
«Να Μ’ Αγαπάς» με νέο καλοκαιρινό single από το Στέλιο Ρόκκο

Στέλιος Ρόκκος - Να Μ' Αγαπάς (single cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας