Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε εικόνα στη νέα του μπαλάντα «Όσο Μένω Επιμένω» μέσα από μία ξεχωριστή συναυλία της καριέρας του που έδωσε πρόσφατα.

Η νέα μπαλάντα που συγκίνησε οπτικοποιείται με ένα ανατριχιαστικά αληθινό video clip, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2014…

Ο Στέλιος Ρόκκος επέλεξε το δικό του τρόπο να γιορτάσει την περίοδο των Χριστουγέννων, μαζί με τους κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού, για τους οποίους τραγούδησε ζωντανά σε μία αφιλοκερδή συναυλία, ξεχωριστή από όλες τις υπόλοιπες της ζωής του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, απέδειξε για ακόμα μία φορά την αυθεντική εσωτερική «ροκιά» που τον διαπνέει και αποφάσισε, με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου, να απαθανατίσει τις στιγμές της ιδιαίτερης αυτής live συνάντησης μέσα από το τραγούδι «Όσο Μένω Επιμένω».

Η συγκινητική μουσική του Στέλιου Ρόκκου μαζί με τους δυνατούς στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου του «Όσο Μένω Επιμένω», σε συνδυασμό με τη μοναδική ερμηνεία του καλλιτέχνη, δε θα μπορούσαν να οπτικοποιηθούν πιο εύστοχα…

Το επίσημο video clip του Στέλιου Ρόκκου, «Όσο Μένω Επιμένω» κυκλοφορεί από την PANIK PLATINUM.

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας