Ένα πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα και μία συνεργασία που θα συζητηθεί φέρνουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς.

Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στο «Barbarella Live Party» για τα καθιερωμένα κυριακάτικα lives, παρέα με την Αμαρυλλίς!

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες αναμένεται να αναβαθμίσουν το βράδυ της Κυριακής σας με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, από το οποίο δε θα λείπεις κανείς.

Η απρόσμενη μουσική συνάντηση έρχεται για να βάλει «φωτιά» τις Κυριακές στη Θεσσαλονίκη. Ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα και μία συνεργασία που θα ξεχωρίσει και θα συζητηθεί.

Ένα ατμοσφαιρικό video clip
από το Στέλιο Ρόκκο για το «Κάτι Κάνω Λάθος»

Ο σπουδαίος Στέλιος Ρόκκος είναι ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνη, που ξέρει όπως κανείς άλλος να μας χαρίζει αξεπέραστα κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά μας.

Ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης και δημιουργός, ένας ερμηνευτής που ξεχωρίζει γιατί παραμένει ασυμβίβαστος και μοναδικός συμπράττει με την Αμαρυλλίς, μία από τις πιο αξιόλογες γυναικείες φωνές που υπάρχουν στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

«Θα Ζω»: Η Αμαρυλλίς συγκινεί
με το συγκλονιστικό νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Μαζί τους θα εμφανίζεται και ο νικητής του «X Factor 2», ο Παναγιώτης Κουφογιάννης.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς έχουν πρεμιέρα στο «Barbarella Live Party» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και θα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους κάθε Κυριακή.

Στέλιος Ρόκκος - Αμαρυλλίς - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας