Ο Στέλιος Λεγάκης είναι εδώ με το video clip του νέου single του, «Σε Ξέχασα»!

Το νέο τραγούδι του 17χρονου Στέλιου Λεγάκη, «Σε Ξέχασα» , σε μουσική και στίχους του ίδιου, παραγωγή και ενορχήστρωση του SOUMKA και σκηνοθεσία Pickcodes, κυκλοφορεί από την PANIK Records και ήδη έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές!

Μετά τις πολύ επιτυχημένες χειμερινές live εμφανίσεις του στο «Έναστρον» , στο πλευρό των Βασίλη Καρρά, Στέλιου Ρόκκου, Τάκη Ζαχαράτου και της Αμαρυλλίδας, ο νεαρός και ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης εμφανίζεται από τέλη Απρίλη στην σκηνή του «Θέα» , μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Στέλιο Ρόκκο, τους VEGAS και τη Θωμαή Απέργη!

Όλα ξεκίνησαν από την νεαρή ηλικία των 14 ετών…!

Με ατόφιο αυθορμητισμό και πηγαία αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, ο Στέλιος όντας αυτοδίδακτος κιθαρίστας και έχοντας ήδη γράψει τα πρώτα δικά του κομμάτια, δήλωσε κρυφά από τη μητέρα του συμμετοχή στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» μέσα από το οποίο αναδείχτηκε και μεγάλος νικητής, ενώ ήδη πριν την ολοκλήρωση του show τον προσέγγισε η PANIK Records με την οποία ξεκίνησε επίσημα και η επαγγελματική μουσική πορεία του Στέλιου Λεγάκη!

Έκτοτε, το παιδί-θαύμα της ελληνικής μουσικής σκηνής δεν έχει πάψει να εξελίσσεται, κατέχοντας στο δυναμικό του ήδη τέσσερα επίσημα single, «Σαν Μαχαίρι», «Αυτή Η Πόλη», «Καρδιές Από Αστέρια», «Μόνο Εσένα Ή Τίποτα» και το καινούργιο «Σε Ξέχασα».

Παράλληλα κάθε ζωντανή εμφάνιση του αξιαγάπητου Στέλιου προκαλεί PANIKό στο συνεχώς αυξανόμενο fanbase του, τις λεγόμενες «legakiers»! Εκτός από μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, ο Στέλιος πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης δίπλα σε δυνατούς Έλληνες καλλιτέχνες κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας