Για δύο επιπλέον βραδιές θα παρουσιάσει ο Στέφανος Κορκολής με τη Σοφία Μανουσάκη την παράσταση «Η μουσική είναι μία».

Ο Στέφανος Κορκολής παίρνει παράταση στις εμφανίσεις του στο «Half Note Jazz Club», λόγω μεγάλης ζήτησης.

Η παράσταση «Η μουσική είναι μία» έχει σχεδόν προπωληθεί από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου, οπότε έπειτα από συνεχή αιτήματα ο αγαπημένος μας δημιουργός και η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη θα εμφανιστούν για ακόμα δύο παραστάσεις, στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2018.

Γεμάτος ενέργεια και αστείρευτο πάθος, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής αλλά και διασκευές «κλασσικών» ελληνικών και ξένων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Η παράσταση «Η μουσική είναι μία» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη, όπου έχουμε συν τοις άλλοις να ανακαλύψουμε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ερμηνευτές δικά του τραγούδια που ίσως δεν γνωρίζουμε και έχουν ερμηνεύσει:

Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μελίνα Ασλανίδου, Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα και πολλοί άλλοι. Τραγούδια, τα οποία ο Στέφανος και η Σοφία μας τα «φανερώνουν».

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί Βασίλης Δεφίγγος (Σαξόφωνο – Φλάουτο) και Κωστής Πυρένης (Κιθάρες – Φωνή).

Το ζητούμενο είναι να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες και να αποδείξουμε πως «Η μουσική είναι μία».

Αποκλειστική Συνέντευξη – Στέφανος Κορκολής:
«Η μουσική είναι νότες που βγήκαν περίπατο»

Στέφανος Κορκολής (Hit Channel Interview)

Αφήστε το σχόλιό σας