Η Στεφανία Γονίδη παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Γυάλινος κόσμος» το οποίο φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη!

Η Στεφανία Γονίδη ένα χρόνο περίπου μετά από τη συνεργασία της με τους Energy Deejays και τον Adrian.D στο  «Μαζί ξανά» επιστρέφει τώρα με νέο μουσικό κομμάτι που κινείται στα λαϊκά μονοπάτια.

Το καινούριο τραγούδι της τιτλοφορείται «Γυάλινος κόσμος» και δημιουργός του συνθετικά και στιχουργικά είναι ο Σταμάτης Γονίδης, πατέρας της τραγουδίστριας όπως μπορείτε να καταλάβετε.

Και επειδή… «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» όπως λέει ο λαός, ή, ακόμη καλύτερα, επειδή έχει τα… «γονίδια» όπως εύστοχα σχολιάστηκε στο video του «Γυάλινου κόσμου», η Στεφανία Γονίδη παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει στο βιογραφικό της αρκετές σπουδαίες συνεργασίες.

Την προηγούμενη χρονιά βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα της Σταμάτη και του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Fever», πριν λίγους μήνες εμφανιζόταν στο πρόγραμμα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα στο «Θέα», ενώ αυτήν την περίοδο τη βλέπουμε στο «Vox» σε ένα πολυπληθές σχήμα με το Χρήστο Χολίδη, τον Πάνο Καλίδη, τη Χρύσπα και την Κατερίνα Στικούδη.

Ακούστε παρακάτω το «Γυάλινος κόσμος» σε ένα video που προέρχεται από την ηχογράφηση του τραγουδιού στο στούντιο…

Αφήστε το σχόλιό σας