Για την πιο ειδυλλιακή «Βόλτα» αναχωρεί ο Σταύρος Σιόλας.

Ο Σταύρος Σιόλας μας προσκαλεί σε μία μαγευτική, ανοιξιάτικη «Βόλτα» στα πιο υπέροχα μουσικά τοπία.

Με έκδηλη αγάπη και φανερές γνώσεις για το αντικείμενό του, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης εισήλθε στον κόσμο της τέχνης από τη σκοπιά της υποκριτικής, της μουσικής και του τραγουδιού για να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δυνατούς κρίκους στην αλυσίδα της γενιάς του.

Ευρύτερα γνωστός έγινε όταν του απονεμήθηκε το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού και Καλύτερης Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, το 2006, για το «Της Άρνης Το Νερό». Με τα «Διόδια» και τη συμβολή της Φωτεινής Βελεσιώτου, μέσα από το ομώνυμο τρίτο άλμπουμ του, ο Σταύρος Σιόλας χάραξε βαθιά τους μουσικόφιλους.

Ως τραγουδοποιός, ο Σταύρος Σιόλας έχει καταγράψει κορυφαίες συμπράξεις με σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Τα τελευταία χαρακτηριστικά δείγματα γραφής του είναι η «Δυσκολή Σιωπή» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, το «Κάθε Φορά» και το «Ποιο Παραμύθι Να Βρω» του Γιάννη Κότσιρα, η «Καταιγίδα» σε ντουέτο με τη Γλυκερία, το «Ποια Δύναμη» της Γεωργίας Νταγάκη, ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με το Μανώλη Μητσιά, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και άλλους.

Η διαπεραστική φωνή του Σταύρου Σιόλα μας ταξιδεύει ακαριαία στα τοπία της ψυχής και της αλλάζει χίλια πρόσωπα, καταφέρνοντας να τη γαληνεύει και να την αποφορτίζει από κάθε ένταση, σαν να έχει πραγματοποιήσει την πιο ειδυλλιακή «Βόλτα».

Μία αλλιώτικη «Βόλτα» με όχημα την ανιδιοτελή αγάπη, σε ανεξερεύνητα μέρη που έχουν σημασία οι μικρές χαρές της ζωής. Μία θαυμάσια «Βόλτα» σε όμορφες μελωδίες από μία καθαρή φωνή με ιδιαίτερη χροιά που αποτυπώνει με ουσιαστικό τρόπο τα αποθέματα στον εσωτερικό κόσμο του Σταύρου Σιόλα.

Η «Βόλτα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας