Ο Σταύρος Κωνσταντίνου σε ένα μοντέρνο άκουσμα με ραπ στοιχεία, κατάλληλο για κάθε «Σάββατο Βράδυ» και όχι μόνο.

Με ένα τραγούδι που προκαλεί αίσθηση επιστρέφει ο Σταύρος Κωνσταντίνου και τραγουδά «Σαββάτο Βράδυ».

Τον γνωρίσαμε ως νικητή του «Super Idol» που προβλήθηκε την περίοδο 2003 – 2004. Η πρώτη δισκογραφική δουλεία του (CD Single) κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2004 με τίτλο το όνομά του και έγινε χρυσή.

Ακολούθησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, «Το Κουδούνι», τον Νοέμβριο του 2005 και το δεύτερο, «Θα Με Ζητάς», με την υπογραφή του Γιάννη Σπανού στη μουσική τον Απρίλιο του 2006. Το Μάρτιο του 2007 συνέχισε με τον τέταρτο δίσκο του.

Έχει συνεργαστεί επί σκηνής σε διάφορα σχήματα με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Πάριος, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Βέρτης και άλλοι.

Το Δεκέμβριο του 2010 και μετά από επιθυμία και πιέσεις από συμπατριώτες του, οι οποίοι ουσιαστικά δεν τον είχαν δει ποτέ επί σκηνής, ο Σταύρος Κωνσταντίνου αποφάσισε για πρώτη φορά στην πορεία του να κατέβει στο νησί του, την Κύπρο.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του «Έλεγες», ο ταλαντούχος τραγουδιστής ετοίμασε ένα μοντέρνο άκουσμα με ραπ στοιχεία, που θα γίνει ο «ύμνος» για κάθε «Σάββατο Βράδυ» και όχι μόνο.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου συνυπογράφει την μουσική μαζί με τον Στέλιο Ιωάννου, καθώς και τους στίχους μαζί με τον Giouri Do, ο οποίος ανέλαβε να «ραπάρει».

Το «Σαββάτο Βράδυ» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας