Έρχεται την 1η Απριλίου και δεν είναι… πρωταπριλιάτικο αστείο! Οι Stavento συναντούν δισκογραφικά τη σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη.

Οι πρωτοπόροι Stavento βρίσκονται στα πρόθυρα ενός δίσκου που θα χαραχτεί ανεξίτηλα από απίστευτες μουσικές συνευρέσεις.

Στο «πιο γλυκό μεθύσι» της δωδεκαετούς πορείας του το συγκρότημα είχε την τιμή να συνεργαστεί με μία σειρά κορυφαίων και σπουδαίων ονομάτων από το χώρο του μουσικού στερεώματος.

Στις περγαμηνές των Stavento θα αντικρίσει κανείς από τους στίχους του «λαϊκού ποιητή» Λευτέρη Παπαδόπουλου σε ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για το best-of album «Το Ένα Και Το Μηδέν» έως τις συμμετοχές των Κώστα Χατζή, Λάκη Παπαδόπουλου, Κώστα Τουρνά, Ρόδες, Αλέξανδρου Χατζή αλλά και καλλιτεχνών της γενιάς τους όπως οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης, C:Real και Ήβη Αδάμου.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το επικείμενο νέο μουσικό show του Μιχάλη Κουινέλη!

Ανάμεσα στις ραδιοφωνικές επιτυχίες «Άσπρο Πάτο» και το νέο «Πρόσημο Θετικό», οι Stavento έσμιξαν μουσικά με τη μεγαλύτερη – εν ζωή – φωνή της Ελλάδας, τον ανυπέρβλητο Γιάννη Πάριο, στο ιδιαίτερο «Παιδί Μονάχο».

Τις επόμενες ημέρες ο μακρύς και αξιοζήλευτος κατάλογος συναντήσεων του γκρουπ θα αποκτήσει άλλη μία γραμμή. Οι Stavento ενώνονται με τη σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη και την παθιασμένη και φλογερή ερμηνεία της σε ένα κομμάτι που τιτλοφορείται «Το Μαντήλι».

Το νέο τραγούδι των Stavento με την Ελένη Βιτάλη έρχεται την Παρασκευή 1 Απρίλιου από τη Minos EMI και εμείς αδημονούμε να το γευτούμε!

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/stavento/photos/a.363615504501.202639.78644259501/10154678325809502/?type=3&theater» bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας