Το πρώτο άκουσμα από την επερχόμενη κυκλοφορία των Stavento είναι εδώ.

Το νέο τραγούδι των Stavento αποκαλύπτεται.

Με το τελευταίο τους, εντυπωσιακό άλμπουμ απέδειξαν ότι μπορούν και… «ακόμα ονειρεύονται», έχοντας το σθένος να παραμένουν απτόητοι, με ευαισθησία και προβληματισμό, εν μέσω τρικυμιών.

Ο δίσκος κινήθηκε στο κλασικό ύφος των Staventο, αυτό των συνεργασιών, συνοψίζοντας τα έντεκα έτη παρουσίας τους στο μουσικό τοπίο. Το τραγούδι της δουλειάς που έστρεψε όλα τα φώτα επάνω του ήταν το «Νερό Και Χώμα», την υπέροχη συνάντηση του Μιχάλη Κουινέλη με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το ιδιαίτερο κράμα των δύο μοναδικών στοιχείων, τόσο της φύσης όσο και των δύο καλλιτεχνών, λατρεύτηκε από τους ακροατές, διατηρώντας το Νο1 του Airplay Chart επί τέσσερις συνεχείς εβδομάδες.

Οι Stavento και ο Μιχάλης Κουινέλης προχωρούν τώρα στο επόμενο βήμα τους, με μία ολοκαίνουρια επιτυχία. Με τίτλο «Μικρέ Μου Δυναμίτη», το νέο τραγούδι του αγαπημένου σχήματος έχει ως εφόδιο όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που του δίνουν ταυτότητα.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 24 Απριλίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα την Κυριακή 30 Απριλίου από τη Rootopia και τη Minos EMI / Universal.

«Δυναμίτη, δυναμίτη, κάνε με και πάλι αλήτη»

Δείτε επίσης: Ποιες συνεργασίες θα ήθελε
να κάνει με τους Stavento ο Μιχάλης Κουινέλης;

Stavento - Μιχάλης Κουινέλης - ΜΕΘ - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας