Να φτιάξουμε την ημέρα και να της δώσουμε χρώμα, με μία θετικότερη ματιά, παρακινούν οι Stavento.

Έφτασε ξανά η ώρα που οι Stavento, οι οποίοι έχουν θέσει το αναγνωρίσιμο στίγμα τους στο χάρτη, εξορμούν από το «λιμάνι» τους, το.. σταβέντο τους, για νέες μουσικές περιπέτειες, με συνοδοιπόρο πάντοτε το κοινό που τους στηρίζει και τους ακολουθεί.

Το λατρεμένο «Νερό Και Χώμα» δεν έχει χάσει καθόλου το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικής του. Η υπέροχη μουσική συνάντηση του Μιχάλη Κουινέλη με τη Μελίνα Ασλανίδου, μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», συμπληρώνει το απίστευτο διάστημα των δώδεκα μηνών αδιάλειπτης παρουσίας στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Αποκορύφωμα ήταν σαφέστατα η περίοδος των τεσσάρων συνεχόμενων εβδομάδων που διατήρησε τα ηνία της κατάταξης, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο. Επιπλέον, στα φετινά Mad Video Music Awards αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη Συνεργασία» της χρονιάς.

Τη σκυτάλη για τους Stavento ακολούθησε την άνοιξη ένα ολοκαίνουριο τραγούδι… «δυναμίτης». Το «Μικρέ Μου Δυναμίτη» επιβεβαίωσε τον τίτλο του και πυροδότησε άλλη μία επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές έπειτα από είκοσι ημέρες κυκλοφορίας.

Φτιάξ’ τη μέρα, δώσ’ της χρώμα

Το αρκετά ικανό συγκρότημα στις επιτυχίες που γίνονται άμεσα αγαπημένες των ακροατών, υποδέχεται το φθινόπωρο με μία παρακινητική πρόταση να φτιάξουμε κάθε ημέρα που χαράζει και να της δώσουμε χρώμα με άλλη, θετικότερη ματιά, αψηφώντας τα κακώς κείμενα.

«Μέρα Μου Γεια Σου» είναι ο τίτλος της νέας μουσικής εκδρομής των Stavento που ακούγεται ευχάριστα και θα μας γεμίσει με αισιοδοξία, έχοντας ως ατού την κλασική συνταγή που ακολουθούν με προσήλωση: Hip hop μουσική αναμεμειγμένη όμορφα και αρμονικά με μελωδικά στοιχεία.

O ιδιαίτερος ήχος, η άψογη ενορχήστρωση και το προσωπικό αποτύπωμα των Stavento ξεχωρίζει ξανά, σε μία μοναδική δημιουργία που υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης. Το εξαιρετικό video clip έλαβε σάρκα και οστά από τις προσωπικές φωτογραφίες που έστειλε το κοινό, ενώ τη σκηνοθεσία του έφεραν εις πέρας οι White Room.

 

Αφήστε το σχόλιό σας