Νέα τηλεοπτική πρόκληση για το Μιχάλη των Stavento!

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η ανέμελη και καθ’ όλα επαγγελματική παρουσία του Μιχάλη ως coach στους δύο κύκλους του «The Voice» κέρδισε το κοινό και όσους βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Η αντισυμβατική αυτή περσόνα φαίνεται ότι προσέλκυσε τους ιθύνοντες γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι πρότειναν στον καλλιτέχνη το κόνσεπτ μίας νέας μουσικής εκπομπής.

Το ένθετο «Real life» της εφημερίδας «Realnews» του Σαββάτου (12/3) αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα που γνωστοποιήθηκε τις ημέρες αυτές.

Ο παρουσιαστής, δηλαδή ο Μιχάλης Κουινέλης, θα υποδέχεται στο στούντιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και ανερχόμενες φωνές που έχουν αναδυθεί από την πλατφόρμα του Jumping Fish. Οι ελπιδοφόροι τραγουδιστές, ενίοτε συγκροτήματα, θα διασκευάζουν με πρωτότυπο τρόπο τραγούδια των προβεβλημένων καλεσμένων.

Η νέα επιτυχία των Stavento, «Πρόσημο Θετικό», είναι ανάμεσά μας

Όπως αναφέρεται, το ελληνικής έμπνευσης show δε θα έχει διόλου διαγωνιστικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα «επιβραβεύονται» με την τηλεοπτική προβολή αλλά και με τα σχόλια των προσκεκλημένων.

Σύμφωνα με το έντυπο, το νέο μουσικό show με παρουσιαστή το Μιχάλη Κουινέλη των Stavento θα προβάλλεται από τον Απρίλιο στη συχνότητα του Alpha.

Τέλος, κατά τις δημοσιεύσεις του γκρουπ στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα, στα τέλη του Μαρτίου έρχεται η επόμενη σημαντική δισκογραφική συνύπαρξη των Stavento.

Αφήστε το σχόλιό σας