Την επιτυχία που θα διαδεχθεί το λατρεμένο «Νερό Και Χώμα» θα μοιραστούν προσεχώς οι Stavento.

Με ολοκαίνουριο τραγούδι θα επανέλθουν στη δράση οι Stavento.

Με το τελευταίο τους, εντυπωσιακό άλμπουμ απέδειξαν ότι μπορούν και… «ακόμα ονειρεύονται», έχοντας το σθένος να παραμένουν απτόητοι, με ευαισθησία και προβληματισμό, εν μέσω των τρικυμιών που μας περιβάλλουν.

Ο δίσκος κινήθηκε στο κλασικό ύφος των Staventο, αυτό των συνεργασιών, συνοψίζοντας τα έντεκα έτη παρουσίας τους στο μουσικό τοπίο. Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Κώστας Χατζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ήβη Αδάμου έδωσαν το στίγμα τους σε μία δουλειά που χαρακτηρίστηκε από διασκευές, πειράγματα και ξεχωριστά τραγούδια.

Δείτε επίσης: Ποιες συνεργασίες θα ήθελε
να κάνει με τους Stavento ο Μιχάλης Κουινέλης;

Αδιαμφισβήτητα, το τραγούδι του άλμπουμ που έστρεψε όλα τα φώτα επάνω του δεν ήταν άλλο από το «Νερό Και Χώμα», την υπέροχη συνάντηση του Μιχάλη Κουινέλη με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το ιδιαίτερο κράμα των δύο μοναδικών στοιχείων, τόσο της φύσης όσο και των δύο καλλιτεχνών, λατρεύτηκε από τους ακροατές, διατηρώντας το Νο1 του Airplay Chart επί τέσσερις συνεχείς εβδομάδες. Ακόμα και αυτή τη στιγμή, το «Νερό Και Χώμα» παραμένει εντός της κορυφαίας δεκάδας της ελληνικής κατάταξης.

Με άλλη μία μεγάλη επιτυχία στο βιογραφικό τους, οι Stavento παίρνουν το δρόμο της δισκογραφικής επανόδου. Το νέο τραγούδι του αγαπημένου συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal σε «λίγες ημέρες» και περιμένουμε όλοι να το ακούσουμε.

Δείτε επίσης: «Ακόμα Ονειρεύομαι»,
ένα εντυπωσιακό CD από τους Stavento γεμάτο εκπλήξεις

Stavento - Σταβέντο - Ακόμα Ονειρεύομαι (CD Album Cover 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας