Το νέο single των Stavento με τίτλο «Πρόσημο Θετικό» κυκλοφορεί!

Ο απολογισμός του 2015 κλείνει με «Πρόσημο Θετικό» για τους Stavento.

Το καλύτερο hip hop συγκρότημα έφτιαξε τη διάθεσή μας τη φετινή χρονιά με το αισιόδοξο radio hit «Άσπρο Πάτο», στο οποίο συμμετείχε η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη από το δεύτερο «The Voice». Σε μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές συνυπάρξεις της διαδρομής τους συνεργάστηκαν πρόσφατα με τον ασύγκριτο Γιάννη Πάριο στο αριστουργηματικό «Παιδί Μονάχο».

Οι Stavento περνούν ατελείωτες ώρες στο studio δοκιμάζοντας νέα χρώματα και διαλέγοντας προσεχτικά, ένα προς ένα, τα τραγούδια που θα συνθέσουν το ψηφιδωτό της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς τους.

Διανύοντας την καλύτερη φάση της καριέρας του το γκρουπ έρχεται με καινούριο single που έχει «Πρόσημο Θετικό». Οι Stavento επενδύουν στους ρυθμούς τους δρόμους οι οποίοι γίνονται ένα με τα παραδοσιακά όργανα (μπουζούκι και μπαγλαμά) στο πιο ενθαρρυντικό τραγούδι. Η μουσική και οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Μιχάλη «ΜΕΘ» Κουινέλη. Το «Πρόσημο Θετικό» μετουσιώθηκε σε εικόνα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση των White Room.

Από τα τέλη Νοεμβρίου οι Stavento εμφανίζονται στο πλάι του Γιάννη Πάριου και της Μελίνας Ασλανίδου στο «Ιερά Οδός», στην παρθενική φορά που τους απολαμβάνουμε σε παρόμοιο χώρο διασκέδασης.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας