Το καυτό ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού πραγματεύονται οι Stavento και Βιολέττα Νταγκάλου στο video clip του νέου τραγουδιού τους.

Το νέο video clip των Stavento για το τραγούδι τους «Για Σένα Που Λατρεύω» είναι εδώ.

Μία ιστορία που υπογράφουν οι White Room και που αγγίζει το καυτό θέμα του bullying (σχολικός εκφοβισμός). Ένα video clip που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία ταινία μικρού μήκους. Δυνατές σκηνές και ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας συγκινήσει.

Όλα αυτά με τις μοναδικές ερμηνείες των Stavento παρέα με την Βιολέττα Νταγκάλου, στη μουσική και τους στίχους του ΜΕΘ.

Στο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού τοποθετήθηκαν και γραπτά οι Stavento, διαδίδοντας το μήνυμα μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook:

«Να θυμάστε πως :«Η αγάπη μόνο σπάει οδοφράγματα…»

Είναι ευλογία να μας εμπιστεύονται και είναι κατάρα να προδίδουμε… Είναι ευτυχία να γινόμαστε όλοι μιά παρέα και είναι δυστυχία να έχουμε κάποιους «στην απ’ έξω», για το χρώμα, το φύλλο ή την οποιαδήποτε διαφορετικότητά τους…Είναι δύναμη να μπορούμε να προστατεύουμε και είναι αδυναμία να προσπαθούμε να εκφοβίσουμε… Ο εκφοβισμός (bullying) δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά!!! Δε φταίει αυτός που τον δέχεται, φταίμε εμείς που επιτρέπουμε να συμβεί! Η ανοχή μας σε τέτοια συμπεριφορά μας κάνει συνένοχους!»

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας