Οι Stavento θα αναστατώσουν τα ερτζιανά με καινούριο τραγούδι!

Ο απολογισμός του 2015 κλείνει με «Πρόσημο Θετικό» για τους Stavento.

Το καλύτερο hip hop συγκρότημα έφτιαξε τη διάθεσή μας τη φετινή χρονιά με το αισιόδοξο radio hit «Άσπρο Πάτο», στο οποίο συμμετείχε η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη στο «The Voice». Στη σημαντικότερη δισκογραφική συνύπαρξη της διαδρομής τους συνεργάστηκαν πρόσφατα με τον ασύγκριτο Γιάννη Πάριο στο αριστουργηματικό «Παιδί Μονάχο».

Οι Stavento περνούν ατελείωτες ώρες στο studio δοκιμάζοντας νέα χρώματα και διαλέγοντας προσεχτικά  τα τραγούδια της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς τους. Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας τους έρχεται ένα καινούριο single με «Πρόσημο Θετικό». Το γκρουπ επενδύει στους ρυθμούς τους δρόμους οι οποίοι γίνονται ένα με τα παραδοσιακά όργανα, στο πιο ενθαρρυντικό τραγούδι.

«Ένα: Κάν’ το μ’ αγάπη, κάν’ το να σε χαρώ κι η πράξη σου θα έχει πρόσημο θετικό. Δύο: Βάλε μεράκι, κάν’ το να σε χαρώ κι η πράξη σου θα έχει πρόσημο θετικό.»

Το «Πρόσημο Θετικό» μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους σταθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (14 – 20/12). Κυκλοφορεί επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI.

Το «Πρόσημο Θετικό» είναι on air!
Ακούστε το και δείτε το video clip εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας