Σε έκδοση βινυλίου προσφέρουν οι Stavento τον καινούριο δίσκο τους, «Ακόμα Ονειρεύομαι».

Η νέα δισκογραφική δουλειά των Stavento γίνεται διαθέσιμη και σε βινύλιο!

Ο Μιχάλης Κουινέλης συνεχίζει να ονειρεύεται και αυτή τη φορά τα όνειρα του τον οδήγησαν σε ένα CD γεμάτο σημαντικούς φίλους, υπέροχες φωνές, αγάπη, χαρά, σεβασμό αλλά και προβληματισμό και ευαισθησία.

Πέρασαν έντεκα χρόνια μοναδικής παρουσίας των Stavento στην ελληνική μουσική σκηνή.

Χρόνια με πολλές και πολύ μεγάλες επιτυχίες, πειραματισμούς, συνεργασίες, ρεκόρ, εκπλήξεις. Χρόνια γεμάτα, άλλα εύκολα άλλα δύσκολα, μέσα στα οποία έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000 views στο YouTube και έχουν κάνει περισσότερες από 900 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χρόνια που κυρίως έδωσαν εμπειρία και γνώση.

Πήραμε μια πρώτη γεύση από τα όνειρα του Μιχάλη όταν κυκλοφόρησε την προηγούμενη άνοιξη το άλμπουμ «Ακόμα Ονειρεύομαι» από τη Minos EMI.

Τώρα κυκλοφορεί και σε βινύλιο για τους λάτρεις του είδους, έχοντας μέσα δώδεκα (12) τραγούδια, όπου θα ακούσετε και τα ντουέτα που έχει κάνει με τους συνοδοιπόρους τους σε αυτή τη διαδρομή:

Ο Γιάννης Πάριος στο εξαιρετικό «Παιδί Μονάχο», η Ελένη Βιτάλη στο προσεγμένο μείγμα παραδοσιακών στοιχείων «Το Μαντήλι», ο Χρήστος Νικολόπουλος σε μία ανατρεπτική – γεμάτη σεβασμό – πρόταση του θρυλικού «Κάτω Απ’ Το Πουκάμισό Μου», ο Κώστας Χατζής στο μοναδικό «Ο Καλύτερός Μου Φίλος», ο Γιάννης Γιοκαρίνης σε ένα απρόσμενο 80ies remix του «Άσπρο Πάτο»…

Και ακόμα η Μελίνα Ασλανίδου στο λατρεμένο και τόσο ξεχωριστό Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Νερό Και Χώμα» και η Ήβη Αδάμου σε μία νέα συνεργασία με το «Μη Στάξει Και Μη Βρέξει».

Συνέχεια του ονείρου λοιπόν!

Η έκδοση LP βινυλίου του «Ακόμα Ονειρεύομαι», όπως και το CD, κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πρόταση: Ανακαλύψτε τον εντυπωσιακό και γεμάτο εκπλήξεις
νέο δίσκο των Stavento, «Ακόμα Ονειρεύομαι»

Stavento - Σταβέντο - Ακόμα Ονειρεύομαι (CD Album Cover 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας