Ο Στάθης Παπαγεωργίου στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσα από το πρώτο τραγούδι του.

Με μία μπαλάντα υπό τον τίτλο «Σχεδία», που περιέχει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ο Στάθης Παπαγεωργίου κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο του μέσα από την Panik Oxygen.

Αν και αυτό είναι το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία, ο Στάθης Παπαγεωργίου έχει ήδη ασχοληθεί με το τραγούδι, κάνοντας επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.

Σε μουσική που έχει γράψει ο Βασίλης Πανταζόπουλους, σε στίχους που ανήκουν στον Γιάννη Φίλια και με την ευρηματική ενορχήστρωση που σχεδίασαν οι Δραμαμίνη (Γιάννης & Χάρης Μιχαηλίδης), η «Σχεδία» είναι μία τρυφερή μπαλάντα που απευθύνεται σε όλους.

Μια λευκή φωτιά καίει τα πανιά
Κι η σχεδία μοναχή της βρίσκει τροχιά
Όνειρο μες στο νερό τη νύχτα κυλά

Ένα τραγούδι που στέλνει το μήνυμα πως μπορούμε κάθε φορά να κάνουμε μία νέα αρχή, να μην απελπιζόμαστε και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Τη μίξη και το mastering έκαναν ο Γιάννης & Χάρης Μιχαηλίδης, οι οποίοι είχαν επίσης και την επιμέλεια της παραγωγής, τον προγραμματισμό έκανε ο Γιάννης Μιχαηλίδης και τα φωνητικά ο Χάρης Μιχαηλίδης με το Βασίλη Πανταζόπουλο.

Στη «Σχεδία» έπαιξαν οι μουσικοί: Ηλιάνα Κορέτση (βιολοντσέλο), Ραλλία Μαρίνα (βιολί), Χάρης Μιχαηλίδης (ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο), Αλέκος Κούρτης (τύμπανα) και Βασίλης Πανταζόπουλο (πιάνο).

 

Αφήστε το σχόλιό σας