Το πρώτο και επίσημο ξενοδοχείο «Star Wars» στον κόσμο θα ανοίξει τις πύλες του.

Η Disney επιβεβαίωσε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου «Star Wars», στο οποίο οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της επικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας κατά τη διάρκεια της διαμονής θα μπορούν να πάρουν μέρος σε μία συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια και να γίνουν πολίτες του Γαλαξία.

Το ξενοδοχείο θα μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο των ταινιών «Star Wars» και οι επισκέπτες θα βιώνουν μία μοναδική εμπειρία στο διαγαλαξιακό σύμπαν που εμπνεύστηκε ο George Lucas. Θα βρίσκεται στο θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge» στο «Walt Disney World Resort» της Φλόριντα, όπως ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο στο φεστιβάλ «D23 Expo» της Disney, στο Anaheim της Καλιφόρνια.

«Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο», τόνισε ο Bob Chapek, πρόεδρος της Walt Disney Parks & Resorts, σύμφωνα με το Fox News.

«Από το δευτερόλεπτο που θα φτάνετε, θα γίνεστε μέρος μιας ιστορίας Star Wars! Θα γίνεστε αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνετε όλα όσα αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένης και της κατάλληλης ενδυμασίας», διευκρίνισε.

«Μόλις απομακρυνθείτε από τη Γη, θα ανακαλύψετε ένα διαστημόπλοιο με χαρακτήρες, ιστορίες και περιπέτειες που ξεδιπλώνονται γύρω σας. Είναι 100% εμβύθιση και η ιστορία θα αγγίζει κάθε λεπτό της ημέρας σας και θα καταλήγει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που επισκέπτεται το ξενοδοχείο», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο θα είναι ντυμένοι droid και εξωγήινοι. Επιπλέον, τα παράθυρα θα έχουν θέα στο διάστημα.

Star Wars - hotel - Hit Channel
Ένα από τα δωμάτια (σχέδιο).

Η Disney δεν ανακοίνωσε πότε θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το ξενοδοχείο «Star Wars», αλλά γνωστοποίησε ότι θα ολοκληρωθούν έως το 2019 τα δύο θεματικά πάρκα «Star Wars: Galaxy’s Edge» πρώτα στη Disneyland, στο Anaheim στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια στο Walt Disney World Resort, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Τα θεματικά πάρκα της Disney κατέγραψαν έσοδα ύψους 1,9 δισ. δολαρίων το εξάμηνο που έληξε την 1η Απριλίου 2017.

Η Disney επενδύει σε νέους πόλους έλξης επισκεπτών στα θεματικά πάρκα των ΗΠΑ, καθώς προσπαθεί να μείνει αλώβητη από τον ανταγωνισμό με την Universal Studios. Τον περασμένο Μάιο εγκαινίασε στο «Animal Kingdom Park» του Ορλάντο το θεματικό πάρκο «Avatar», εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία.

Star Wars - hotel - Hit Channel
Το λόμπι του ξενοδοχείου (σχέδιο).

 

Αφήστε το σχόλιό σας