Πριν από πολύ καιρό, σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό…  Δείτε τις αφίσες με τους βασικούς πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει». Ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την μέρα που είδαμε ξανά και ξανά το trailer για το «Star Wars: The Force Awakens», trailer που γέμισε κάθε fan που σίγουρα ένιωσε ένα ρίγος να τον κατακλύζει όταν είδε τη λιωμένη μάσκα του Darth Vader… Τώρα η Disney αποκάλυψε τα πρώτα poster βασισμένα στου βασικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver), Han Solo (Harrison Ford), και της Princess Leia (Carrie Fisher).

Δείτε:Solo leia-character-poster finn-character-poster rey-character-poster

kylo-ren-character-poster

Στις αφίσες βλέπουμε τον Han Solo να κρατάει το χαρακτηριστικό του Blaster πιστόλι του και όλους τους άλλους με lightsabers, εκτός της πριγκίπισσας Leia που περικλείεται από ένα φως που θα μπορούσε να είναι από μια κονσόλα ή από κάποια άλλη νέα τεχνολογία στο σύμπαν του Star Wars.

Δεν υπάρχει περισσότερη πληροφόρηση για το αν οι δημιουργοί της ταινίας θα κυκλοφορήσουν περισσότερες αφίσες που ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τον Luke Skywalker (Mark Hamill)

Αφήστε το σχόλιό σας