Είπε όχι στο Star Wars

Ο Leonardo DiCaprio ν’ αγκαλιάζει τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης στα prequel του Star Wars; Δεν είμαστε τρελοί, αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν ο ίδιος δεν είχε αρνηθεί τον ρόλο του Anakin Skywalker!

Σε μια παλιά συνέντευξη, η οποία επανήλθε αυτές τις μέρες στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία του Star Wars: Η δύναμη ξυπνά ο DiCaprio ισχυριζόταν ότι είχε μια συνάντηση με τον George Lucas για το ρόλο. Αλλά αυτό δεν έγινε, επειδή δεν αισθάνονται έτοιμος να ενσαρκώσει τον νεαρό Jedi Knight στο Star Wars: Επεισόδιο ΙΙ – Η Επίθεση των Κλώνων και Star Wars: Επεισόδιο ΙΙΙ – Η Εκδίκηση των Σιθ.

Ο ρόλος του Anakin τελικά πήγε στον Hayden Christensen.

Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος ρόλος που ο Leonardo DiCaprio έχει αρνηθεί τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσε να παίξει τον Robin, στο Batman Forever, αλλά και πάλι αρνήθηκε και ο ρόλος πήγε στον Chris O’Donnell.

Το αν θα το δούμε σε μια ταινία με σουπερ ήρωες στο μέλλον είναι κάτι που δεν το αποκλείει, όμως για την ώρα θα τον δούμε στη νέα ταινία του Ινιαρίτου, «Η Επιστροφή», μαζί με τους Τομ Χάρντι, Τζόσουα Μπερτζ, Ουίλ Πούλτερ, Ντόναλ Γκλίσον και Φόρεστ Γκούντλακ. Στους κινηματογράφους στις 21 Ιανουαρίου 2016.

Αφήστε το σχόλιό σας