Αλλά που είναι ο Luke Skywalker;

Έφτασε το επίσημο τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens». Και πραγματικά τα σπάει, κάνοντας μας να περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα τα Χριστούγεννα.

Καταδιώξεις, μάχες, διαστημόπλοια, μυστήριο (ποίος κρύβεται πίσω από τη μάσκα που στην αρχή του trailer λέει «Ποιος είσαι;»). Αλλά ειδικά εκείνων που πιθανόν να είναι οι τρεις βασικοί χαρακτήρες, εκτός από τα αρχικά μέλη του καστ, Han Solo (Χάρισον Φορντ) στην πρώτη θέση.

Rey (Daisy Ridley), ένα μοναχικό κορίτσι που ζει στην έρημο του πλανήτη Jakku μαζεύοντας υλικά από ένα νεκροταφείο πλοίων.

star-wars-force-awakens-rey-bb8-daisy-ridley1-1024x512

Finn (John Boyega), ένας stormtrooper που βρίσκεται σε μια επικίνδυνη κατάσταση και είναι σε σύγχυση σχετικά με το μέλλον του: «Έχω εκπαιδευτεί για ένα πράγμα, αλλά δεν έχω κάτι να παλέψω.»

John-Boyega-as-Finn-in-Star-Wars-The-Force-Awakens-1024x512

Και φυσικά ο κακός της ιστορίας, Kylo Ren (Adam Driver), που έχει περάσει στην στοτεινή πλευρά της δύναμης, σύμμαχος της First Order (στρατιωτική και πολιτική οργάνωση που έδρασε περίπου τριάντα χρόνια μετά την μάχη του Endor) και μέλος του Knights of Ren (οργάνωση που έγινε τα χρόνια μετά την μάχη του Endor). Ενώ ένα ρίγος μας κατακλύζει όταν τον βλέπουμε να κρατά μια κατεστραμμένη μάσκα που μοιάζει πολύ εκείνη του Darth Vader και λέει απειλητικά: «Θα τελειώσω αυτό που άρχισες.»

kylo_ren_costume.0-1024x576

darth vader mask destroyed

Όλα είναι πολύ ωραία, αλλά που είναι ο Luke Skywalker; Κανένα σημάδι του στο τρέιλερ! Θα παίζει στην ταινία του J.J. Abrams, αλλά ούτε ίχνος του και στο poster.

star-wars-force-awakens-official-poster-691x1024
Star Wars – Η Δύναμη Ξυπνάει (Poster)

Για εισιτήρια πατήστε εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας