Σε έναν γαλαξία πολύ μακρινό, γνωστός ως Αμπού Ντάμπι, ο JJ Abrams άρχισε να κινηματογραφεί το «Star Wars: Episode VII«!

Και μπορεί τα γυρίσματα να είναι σε εξέλιξη, αλλά μην περιμένετε τον JJ Abrams και την Disney να αποκαλύψουν πλήρως το τι σχεδιάζουν. Λίγα πράγματα μας είναι γνωστά. Ακόμα έχουμε δρόμο μέχρι να δούμε κάποιο επίσημο trailer αλλά στο TMZ έχει αναρτηθεί μια εκτεταμένη συλλογή φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας στο Αμπού Ντάμπι , μια τοποθεσία που πολλοί υποθέτουν πως θα αναπαριστάνει τον Tatooine .

episode7

Σε αυτές βλέπουμε ένα νέο εξωγήινο που επανδρώθηκε από 5 άνδρες μέσα στην κοιλιά του… και χρησιμοποιήθηκε σε δύο σκηνές όπως διαβάζουμε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παραγωγοί προτίθενται να χρησιμοποιήσουν λιγότερο CG στις νέες ταινίες και αντ’ αυτού, να στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στα πιο πρακτικά effects της πρώτης τριλογίας, τα οποία είναι εμφανή σε αυτές τις φωτογραφίες.

Τέλος οι φήμες για την μεγάλη επιστροφή του  Millennium Falcon μάλλον επιβεβαιώνονται και σύμφωνα με πληροφορίες μέλη του τεχνικού team του Star Wars: Episode VII είχαν ήδη δει να κατασκευάζονται με άκρα μυστικότητα ορισμένα από τα κομμάτια του Millennium Flacon, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με απόλυτη μυστικότητα στα Pinewood Studios.

episode-7-millenniun-falcon

millennium-falcon

Κάντε κλικ εδώ και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το TMZ Το “Star Wars: Episode VII” αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου 2015.

May the force be with you.

Αφήστε το σχόλιό σας