Είδαμε το νέο Star Wars: Επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά και σας μεταφέρουμε σε 260 λέξεις τις εντυπώσεις μας χωρίς spoiler.

Πριν από πολύ καιρό σε ένα γαλαξία πολύ μακρινό… ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στο σύμπαν του Star Wars. Το επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά, το οποίο το περιμέναμε πολύ καιρό, οι Έλληνες fans θα κάνουν υπομονή λίγο ακόμα… Να έχετε υπομονή η ανυπομονησία οδηγεί στη σκοτεινή πλευρά…

Νέος εχθρός της Δημοκρατίας, μετά το τέλος της Αυτοκρατορίας και τον θάνατο του Darth Vader στη μάχη του Endor, είναι το παντοδύναμο τάγμα New Order που παραμένει πιστό στις αρχές της Αυτοκρατορίας του Αυτοκράτορα Palpatine (Darth Sidious).

Το Millennium Falcon, επιστρέφει και μάλιστα πιο γρήγορο από ποτέ, όπως και τα X-Wing και τα Tie-fighter μαζί με τις ναυαρχίδες της αυτοκρατορίας, τα lightsabers (έχουμε μάχες και ένα νέο lightsaber) ενώ κάνει την εμφάνισή του και το νέο droid ΒΒ-8 που θα λατρέψετε.

Η ιστορία μας ξεκινάει στο σύστημα του Jakku 29 χρόνια μετά την «Battle of Jakku» και αυτή είναι η αρχή για ένα νέο ταξίδι αναζήτησης. Τον προορισμό θα τον ανακαλύψετε μετά από δύο γεμάτες ώρες πως θα σας αφήσουν 100% ικανοποιημένους, αν και μια πικρία παραμένει… (θα καταλάβετε το γιατί αφού δείτε). Σε αυτό το δίωρο ταξίδι στο σύμπαν του Star Wars θα ανακαλύψουμε το ποιοι είναι οι νέοι ήρωες, ο Kylo Ren, η Rai και ο Finn και τι πραγματικά ψάχνουν, θέλουν και αν τελικά το βρίσκουν ή όχι. Το ποίος είναι ο Han Solo η Princess Leia, o Chewbacca και ο Luke Skywalker και τι μπορούν να κάνουν ήδη το ξέρουμε…

Και εσύ ποιος είσαι;

Αφήστε το σχόλιό σας