Νέο tv traile για το «Η Δύναμη Ξυπνάει» με έξτρα σκηνές και ίσως επιστρέφει ο Ναύαρχος Ackbar

Τι καλύτερο δώρο για το Σαββατοκύριακο από το νέο tv trailer του «Star Wars: The Force Awakens». 60 δευτερόλεπτα γεμάτα δράση και νέες ακυκλοφόρητες σκηνές.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/StarWars/videos/vb.169299103121699/1053375121380755/?type=2&theater» bottom=»30″]

Rey και Han Solo είναι και πάλι πρωταγωνιστές. Και κάθε φορά που υπάρχει ένα νέο βίντεο, μαθαίνουμε περισσότερα για την πρωταγωνίστρια του νέου «Πολέμου των Άστρων».

rey1

Han Solo εμφανίζεται πολύ και σε αυτό το video, να δίνει συμβουλές στην Rey, όταν της δίνει ένα όπλο που μοιάζει με μια τροποποιημένη έκδοση του θρυλικού DL-44 blaster: «Μπορεί να σου χρειαστεί». Και όταν τον βλέπουμε σε μια στιγμή μάχης μαζί με το πιστό Chewbacca.

Han Solo pistolidi

Επίσης θα ανακαλύψουμε πως ότι τα lightsabers ίσως δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο γνωρίζουμε. Ο Finn το χρησιμοποιεί εναντίον ενός Stormtrooper, ο οποίος μπορεί και αμύνεται σχετικά αρκετά εύκολα με ένα απροσδιόριστο όπλο. Δεν τα φτιάχνουν τα φωτόσπαθα όπως παλιά…

finn lisghtsaber

Επίσης κάτι που θα ευχαριστήσει τους φανατικούς fan της πρώτης τριλογίας, είχαμε την εντύπωση πως είδαμε στο 0:48 του τρέιλερ τον Ναύαρχο Ackbar

Ναύαρχος Ackbar

…από την εξωγήινη φυλή Mon Calamari, που στην έκτη ταινία «Return of the Jedi» είχε οδηγήσει τον στόλο των αυτονομιστών στη μάχη του Endor και είχε πει το περίφημο ‘It’s A Trap!’ .

Αφήστε το σχόλιό σας