Τα παρασκήνια από το εντυπωσιακό video clip του STAN για το «Τώρα Λείπω» έρχονται στο φως.

Το νέο video clip του SΤΑΝ, «Τώρα Λείπω», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, έχει ήδη εντυπωσιάσει.

Γυρισμένο στην χιονισμένη Ισλανδία υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου, το νέο video clip του SΤΑΝ, του πιο ανατρεπτικού καλλιτέχνη της γενιάς του, έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και ήδη πάνω από 240.000 προβολές στο YouTube σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Τα πολύωρα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο ειδυλλιακό Ρέικιαβικ, σε μία από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της Βόρειας Ευρώπης.

Πρωταγωνιστής, ο ίδιος ο SΤΑΝ όπου στο κατάλευκο σε συνδυασμό με τους γεμάτο ένταση και συναίσθημα στίχους του «Τώρα Λείπω», απογειώνει το πάθος και τον δυναμισμό του τραγουδιού μέσω της σκηνοθετικής ματιάς του Γιάννη Παπαδάκου.

Πρόκειται μάλιστα για το τέταρτο video clip του SΤΑΝ που γυρίζεται στο εξωτερικό, αφού και τα δύο προηγούμενα «Χτύπα» και «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» γυρίστηκαν εξ ολοκλήρου στη γειτονική Βουλγαρία, ενώ η μεγάλη επιτυχία «Όταν Αγαπάς» γυρίστηκε στη Σερβία, επίσης από το Γιάννη Παπαδάκο.

Το «Τώρα Λείπω» είναι το νέο single του δίσκου «11:11» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες από την Panik Records και την Icon Music και έχει ήδη κάνει αίσθηση.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα:

Δείτε επίσης: Ο SΤΑΝ κόβει την ανάσα
με το video clip του «Τώρα Λείπω» στο Ρέικιαβικ

STAN - Στράτος Αντιπαριώτης - Τώρα Λείπω (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας