Σε μία αρκετά μακρινή και κατάλευκη τοποθεσία γύρισε ο STAN το video clip του «Τώρα Λείπω».

Ένα μακρινό και απροσδόκητο στο άκουσμα ταξίδι 4.163 χιλιομέτρων πραγματοποίησε ο STAN προκειμένου να δώσει μορφή στη νέα επιτυχία «Τώρα Λείπω».

Το «παράξενο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας δε γνωρίζει από φραγμούς και όρια. Τοποθετεί κάθε φορά υψηλότερα τον πήχη, δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό «ανατρεπτικός», αλλά και εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου.

Ο STAN έχει σταματήσει τους δείκτες του ρολογιού στην ένδειξη «11:11» για να πάρει σάρκα και οστά ο τρίτος προσωπικός δίσκος του, στον οποίο συναντάμε ολοκαίνουρια τραγούδια μαζί με τις τελευταίες επιτυχίες του που έχουν κάνει θραύση τόσο στα ραδιόφωνα όσο και στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολών η καθεμία.

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν λίγες εβδομάδες, ο STAN παραμένει σε τροχιά αιφνιδιαστικών αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστων μουσικών προτάσεων. Το «Τώρα Λείπω» είναι το τραγούδι – επιτυχία που δίνει συνέχεια στο ταξίδι του «11:11» στις ραδιοφωνικές συχνότητες και τις προτιμήσεις.

Ακούστε το νέο άλμπουμ του STAN με τίτλο «11:11»

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η έκπληξη που επιφυλάσσεται για το video clip που θα ολοκληρώσει το νέο single του Στράτου Αντιπαριώτη.

Ο τραγουδιστής μετέβη έως το παγωμένο Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, όπου αυτόν τον καιρό κάθε γωνία είναι καλυμμένη με πάγο και το χιόνι είναι απλωμένο παντού, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν το μηδέν. 4.163 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, το «Τώρα Λείπω» απέκτησε μορφή με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Τα εντυπωσιακά πλάνα από το επιβλητικό και κατάλευκο φυσικό τοπίο, μπροστά σε ορμητικούς καταρράκτες, αφήνουν το θεατή άφωνο. Μέσα σε αυτές τις εικόνες «άγριας» ομορφιάς ο STAN μοιάζει πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική ταινία του εξωτερικού!

Έρχεται από την Icon Music και την Panik Records.

Αποκάλυψη:
Η καινούρια επιτυχία του STAN είναι το «Τώρα Λείπω»

STAN - Στράτος Αντιπαριώτης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας