Ο STAN επιστρέφει με ένα μοντέρνο video clip που εντυπωσιάζει και ένα μοναδικό τραγούδι. «Τι Δεν Καταλαβαίνεις»;

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Ο STAN είναι ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του και το αποδεικνύει ξανά, χάρη στην ολοκαίνουρια επιτυχία του.

Με το ιδιαίτερο, προσωπικό στιλ της ερμηνείας του, το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας μάς χαρίζει τις πιο απολαυστικές ατάκες που υιοθετούμε από την πρώτη στιγμή. Μετά από τα «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», «Χτύπα», «Τώρα Λείπω» και «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», έρχεται η ώρα να φωνάξουμε… «Τι Δεν Καταλαβαίνεις;».

Με όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα του STAN, το νέο τραγούδι του με τίτλο «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» έρχεται για να επεκτείνει το αδιάσπαστο σερί των επιτυχιών.

Είναι ανατρεπτικός επειδή ξεφεύγει από τα στενά όρια, είναι σύγχρονος καλλιτέχνης επειδή αφουγκράζεται το ρυθμό της εποχής, είναι ένας τραγουδιστής γεννημένος για την ανατροπή. Είναι πιο ώριμος καλλιτεχνικά και μουσικά από ποτέ. «Τι Δεν Καταλαβαίνεις»;

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες που είχαν αποκτήσει εικόνα στο εξωτερικό, αυτή τη φορά ο STAN επέλεξε το Μαραθώνα και τα φυσικά τοπία της περιοχής για να οπτικοποιήσει το ολοκαίνουριο τραγούδι του,  καίγοντας κυριολεκτικά ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Το εντυπωσιακό video clip έχει τη μοντέρνα σκηνοθετική ματιά του Angel Saft.

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Η νέα επιτυχία του πάντα ανατρεπτικού STAN κυκλοφορεί τώρα από την Icon Music και την Panik Records. Πρώτα θα μας κομματιάσει και μετά… δε θα σταματήσουμε με τίποτα να την ακούμε.

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του SΤΑΝ και της Icon Music.

Ο STAN παροτρύνει… «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω»

STAN - Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας