Το νέο τραγούδι του STAN κυκλοφορεί και έχει προλάβει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Η νέα επιτυχία του πάντα ανατρεπτικού STAN κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες και έχει βάλει «φωτιά» παντού. Στο παρελθόν, στο YouTube και σύντομα στα ραδιόφωνα.

Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας επέστρεψε με ένα τραγούδι που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει έως τώρα. Σύγχρονο ήχο, στίχο – ατάκα και μοντέρνα εικόνα.

Το «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» απέκτησε εικόνα με τη μοντέρνα σκηνοθετική αντίληψη του Angel Saft, αναδεικνύοντας τα ειδυλλιακά τοπία που κρύβει η περιοχή του Μαραθώνα, στο πιο κατάλληλο σκηνικό για ένα εντυπωσιακό από έναν ανατρεπτικό καλλιτέχνη που πάντα αιφνιδιάζει με τις επιλογές του.

Η ξεχωριστή και μοναδική στο είδος της ερμηνεία του STAN σε συνδυασμό με την επιβλητική εικόνα δημιουργούν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής που γοητεύει το θεατή.

Όπως πάντα, το ανατρεπτικό «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» υπογράφουν τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά ο STAN μαζί με την αχτύπητη ομάδα της Icon Music, η οποία τον συνοδεύει σταθερά σε κάθε εγχείρημα.

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Το καινούριο τραγούδι του STAN είναι επιτυχία και το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι εκτινάχθηκε στις κορυφαίες τάσεις του YouTube μόλις δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της Icon Music, έχοντας μετρήσει έως τώρα 180.000 επισκέψεις.

Η νέα επιτυχία του STAN κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Icon Music Records.

Δες όσα δεν έδειξε η κάμερα από τα video clip παρακάτω.

Φωτογραφίες

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Η νέα επιτυχία του STAN κυκλοφορεί

STAN - Τι Δεν Καταλαβαίνεις (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας