Πάντα ανατρεπτικός, ο STAN είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά για άλλη μία φορά.

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Ο STAN είναι ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας και θα το επιβεβαιώσει ξανά.

Μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του με τον κρυπτικό τίτλο «11:11», το «Παράξενο Παιδί» συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις μουσικές επιλογές του.

Κάθε βήμα του STAN είναι και ένα βήμα μπροστά. Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής – τραγουδοποιός μετρά μόνο επιτυχίες που έχουν μία εξασφαλισμένη θέση στα ραδιοφωνικά charts, συζητιούνται, αγαπιούνται και συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές η καθεμία.

Το νέο τραγούδι του STΑN που θα διευρύνει το αδιάσπαστο σερί των επιτυχιών τιτλοφορείται «Τι Δεν Καταλαβαίνεις». Το πρώτο άκουσμα που έρχεται στην επιφάνεια είναι αρκετό για να ενθουσιάσει και να εντείνει την αγωνία μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια, τα οποία δεν αργούν.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα τραγούδια που είχαν αποκτήσει εικόνα στο εξωτερικό, αυτή τη φορά ο STAN επέλεξε το Μαραθώνα και τα φυσικά τοπία της περιοχής για να οπτικοποιήσει το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τη σκηνοθετική ματιά του Angel Saft.

«Τι Δεν Καταλαβαίνεις;» Η νέα επιτυχία του πάντα ανατρεπτικού STAN κυκλοφορεί επίσημα την Κυριακή 11 Μαρτίου από την Icon Music και την Panik Records. Μείνετε συντονισμένοι!

«Τι δεν καταλαβαίνεις… τι δεν καταλαβαίνεις…
Πρώτα με κομματιάζεις…»

Αφήστε το σχόλιό σας