Ο STAN καταγράφει άλλη μία επιτυχία.

Η νέα επιτυχία «Τετράγωνα» του STAN συνεχίζει την ανοδική πορεία της.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι ξεπέρασε τις δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει ανέβει έως το Νο16 του ελληνικού Airplay Chart, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη απήχηση που είχε από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του.

Το τραγούδι προμήνυσε ότι θα αποτελέσει μία από τις επιτυχίες του χειμώνα πριν από περίπου δύο μήνες, όταν τις δύο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του έφτασε τις 500.000 προβολές, κατακτώντας και την πρώτη θέση στις τάσεις του YouTube.

Το σημαντικότερο, όμως, ήταν ότι άγγιξε τον κόσμο, κάνοντάς τον να ακούει και να τραγουδά τα «Τετράγωνα» όπου κι αν βρίσκεται, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η μουσική ανήκει στο Χρήστο Σαντικάι.

Τα «Τετράγωνα» απέκτησαν μορφή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Στο ατμοσφαιρικό video clip, ο STAN «μαλώνει» με τις σκέψεις του και «μάχεται» με τα «Tετράγωνα» της λογικής του, περιπλανώμενος στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο STAN θα εμφανίζεται στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Πέτρου Ιακωβίδη στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης.

Τα «Τετράγωνα» κυκλοφορούν από την Panik Records και την Icon Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας