Στου μυαλού του τα «Τετράγωνα» ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει ο STAN με την επόμενη επιτυχία του.

Ο STAN δίνει γεύση από τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του νέου τραγουδιού «Τετράγωνα».

Τι γίνεται όταν η λογική έρχεται σε σύγκρουση με το συναίσθημα; Όταν το μυαλό μάχεται ενάντια στην καρδιά; Όταν ο έρωτας «σε πηγαίνει σε γκρεμό», παρόλο που γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις «για το δικό σου το καλό»; Και ποιος κερδίζει τελικά σε αυτή τη μάχη;

«Τετράγωνα». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του ταλαντούχου δημιουργού και τραγουδιστή STAN, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, από την Panik Records και την ICON MUSIC Records.

Το νέο single του STAN φέρει την υπογραφή δύο εξαίρετων δημιουργών, καθώς οι στίχοι είναι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και η μουσική του Χρήστου Σαντικάι.

Όπως οι τέσσερις πλευρές των «Τετραγώνων», έτσι και στο ομώνυμο single, την επιτυχημένη σύνθεση ολοκληρώνει ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος, δίνοντας μορφή και εικόνα στο νέο video clip του STAN που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Τα «Τετράγωνα» είναι η επόμενη πρόταση από το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας, μετά το «Τι Δεν Καταλαβαίνεις;», ένα τραγούδι με σύγχρονο ήχο, επάνω στο στιλ που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει, και το «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» με το άκρως αισθησιακό concept.

Πάρτε μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα του «Τετράγωνα» παρακάτω.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας