Η νέα επιτυχία «Τετράγωνα» του STAN συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της.

Τα «Τετράγωνα» του STAN σημειώνουν τεράστια επιτυχία και ήδη έχουν φτάσει τις 500.000 προβολές στο YouTube μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Το νέο τραγούδι από το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας αποκαλύφθηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, που έφερε τα «Τετράγωνα» στο No1 στις τάσεις του (ελληνικού) Youtube περίπου 48 ώρες μετά την κυκλοφορία τους και στο Νo1 στην κατηγορία «Μουσική». Την ίδια ώρα, τα «Tετράγωνα» κατέλαβαν την πρώτη θέση και στο ελληνικό chart του iTunes.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο τον ταλαντούχο ερμηνευτή και δημιουργό που εμπιστεύτηκε το τραγούδι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και του Χρήστου Σαντικάι, οι οποίοι υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική αντίστοιχα, όσο και την ομάδα του που πίστεψε εξαρχής στη νέα αυτή επιτυχία!

Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος. Στο ατμοσφαιρικό μουσικό βίντεο, ο STAN «μαλώνει» με τις σκέψεις του και «μάχεται» με τα «Tετράγωνα» της λογικής του, περιπλανώμενος στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Το νέο single «Τετράγωνα» κυκλοφορεί από την ICON Music Records και την Panik Records και βάζει υποψηφιότητα για την επιτυχία του χειμώνα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας